Jonin Leo Seiko Ooyama (Chefinstruktør)

 Leo Seiko Ooyama har trænet siden 1986, og har over årene deltaget i en lang række seminarer. Han har krydstrænet indenfor Jujutsu, Kyokushinkai (indenfor hvilket han har deltaget ved DM, og hjemtaget pokal), Capoeira, samt naturligvis hans store passion Ninjutsu, som over årene har ført ham til Japan en del gange.

 

 Sideløbende med sin kampsportstræning har Ooyama brugt en lang årrække ved forsvaret, med udsendelser til både Jugoslavien og Afghanistan, hvor han har erhvervet sig en ret god viden om praktisk anvendelse af kamsportsteknikker i en reel situation.

 

 I 2006 modtog han det der kaldes Menkyo Kaiden, hvilket er et Mestercertifikat, og det er med basis i det at han nu underviser, samt at han er den ene af kun 4 registrerede 15'ende Dan graduerede, indenfor Kawachi Yon Tengu Ryu, i Europa.

Genin Phillip Hørdum Vestergaard (Instruktør)

 Phillip Hørdum Vestergaard har trænet siden 2012, indenfor Kyokushinkai, Shinkyokushin, Kenpo, samt siden 2021 indenfor Kawachi Yon Tengu Ryu. Han har erfaring fra en del turneringer, og har flere gange været på podiet til DM i Karate.

 

 Udover sin store interesse for kampsport, har Vestergaard også trænet både Parkour og springgymnastik.

 Phillip er, pr. den 19'ende April 2022, gradueret til at kunne fungere som instruktør.